in blog, cute stuff

Casing handphone & journal comel!

at

Jam 10pagi berangkat dari rumah heading to Kuching International Airport. Perjalanan ke airport mengambil masa 20minit jika tidak stranded dalam traffic jam. Hari ini my niece balik ke Kota Kinabalu, Sabah. Semester break UiTM dah sampai ke penghunjung. Tidak terasa masa berlalu begitu cepat.

Nak dijadikan cerita, petang semalam kami sempat singgah dan beli barang sikit di Mr.DIY, Kuching Sentral. Sikit katanya tetapi nak cecah Rm100 kos semua barang tu hihi. Sebab tu Encik Hubby tidak berapa berkenan kalau Safiena ajak pergi Mr.DIY. Nak buat mana mana kan dah tu minat si wifey. Layankan je lah. Siapa suka pergi Mr.DIY?

Safiena mengambil kesempatan beli journal comel di Mr.DIY. Lagi-lagi bila ada karakter kucing. Siap dengan casing handphone kucing lagi tu. Yang tu beli berasingan. Safiena main ambil je tanpa scan code. Kat kaunter nanti lain cerita hihi. Ok done! Dah pun selamat dan sah jadi hakmilik Safiena. Yipeee! Yang ini entah bilangan ke berapa antara koleksi comel Safiena.

Okaylah. Yang ini pula next target! InsyaAllah ada masa nanti Safiena jejalan lagi nak survey dan beli cute stuff. Sekian entri kali ini. Daaaa… jumpa lagi!

Share:

safiena

Hi I am Safiena from Malaysia. Married, mother of two super-active kiddos! Loves pastel color especially PINK. Passionate with cute graphic design i.e makeover blog. Start blogging since 2008.

“Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter, and those who matter don’t mind.”
― Bernard M. Baruch

Leave a comment here sweetie

avatar
  Subscribe  
Notify of