Browsing Category:

decoration idea

in blog, decoration idea, Lifestyle

Rumah pink dan konsep deco minimalist

at

Assalamualaikum bersua kembali. Siapa suka warna pink? Terutama warna pink pastel dan lembut. Sejuk je bila tengok warna tu kan. Okay untuk entry kali ini Safiena nak share apa yang Safiena┬á save daripada ilham deko yang Safiena jumpa dalam Facebook. Disini nak up kan sedikit gambar dan beberapa tips deko…

in blog, decoration idea, Tips

Idea tanam pokok kaktus

at

Siapa minat bunga kaktus? Kalau pergi ke pasar minggu tempat yang pertama yang Safiena akan singgah adalah booth yang jual pokok kaktus dan orkid. Sangat cantik! Sampaikan Safiena nak borong semua. Tapi nak maintain kaktus ni agak sukar kalau tak dijaga dengan rapi. Kaktus Safiena jarang ada yang bertahan lama…

in blog, decoration idea

Home Office Inspiration Ideas

at

Menarik kan? How I wish dapat decorate my workstation macam dalam contoh gambar-gambar yang Safiena ambil dari Pinterest. Nampak clean dan super creative! Sungguh menarik dan tertarik. Wow!Nampak menarik walaupun masih terdapat ruang yang kosong. Susunan yang kemas dan tidak berserabut. Luas mata memandang. Ditambah lagi dengan kabinet…