Browsing Category:

Lifestyle

in blog, decoration idea, Lifestyle

Rumah pink dan konsep deco minimalist

at

Assalamualaikum bersua kembali. Siapa suka warna pink? Terutama warna pink pastel dan lembut. Sejuk je bila tengok warna tu kan. Okay untuk entry kali ini Safiena nak share apa yang Safiena  save daripada ilham deko yang Safiena jumpa dalam Facebook. Disini nak up kan sedikit gambar dan beberapa tips deko…

in blog, life, Lifestyle

Selamat Hari Malaysia

at

Tanggal 16 September 1963 telah tercipta sejarah penubuhan Malaysia dan hari ini kita sebagai rakyat Malaysia sama-sama meraikan hari yang bersejarah ini dan esok adalah public holiday! Selamat bercuti semua. Tapi Safiena ni hari-hari memang cuti. Hakikatnya tiada istilah cuti :DIllustrasi gambar oleh : Emila Yusof Blog : Emilatopia…