in blog, blog makeover, Commission, doodle, graphic design, random rants

Commission : Edit Blog Dan Kartun Lukis

at

Tadaaa… haii.. blog dah bertukar wajah sedikit pada bahagian header dan font. Mood terlebih rajin pula. Terima kasih diatas kunjungan awak semua. Kalau dah follow blog Safiena jangan lupa inform(cuma tinggalkan komen kat mana-mana post Safiena) ya. Sure Safiena akan follow balik.

Safiena telah ditugaskan untuk buat job edit blog wordpress. Sahabat lama blogger Safiena dan sekarang masih berhubung. Cuma sekarang ni masing-masing sibuk dengan kerja dan urusan rumahtangga. Okay, edit blog wordpress ni agak rumit sedikit sebab template responsive tu dijaga copyright(tak boleh edit sesuka hati). Agak mengambil masa juga untuk menyiapkan tugasan mengedit. Kalau nak tengok hasil edit secara live bolehlah melawat blog : Mieya Shafee.

Share:

safiena

Hi I am Safiena from Malaysia. Married, mother of two super-active kiddos! Loves pastel color especially PINK. Passionate with cute graphic design i.e makeover blog. Start blogging since 2008.

“Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter, and those who matter don’t mind.”
― Bernard M. Baruch

Leave a comment here sweetie

avatar
  Subscribe  
Notify of