in blog, decoration idea

Home Office Inspiration Ideas

at

Menarik kan? How I wish dapat decorate my workstation macam dalam contoh gambar-gambar yang Safiena ambil dari Pinterest. Nampak clean dan super creative! Sungguh menarik dan tertarik. Wow!

Nampak menarik walaupun masih terdapat ruang yang kosong. Susunan yang kemas dan tidak berserabut. Luas mata memandang. Ditambah lagi dengan kabinet diatas tu. Siap susun teddy bear dan hiasan plastic plant. Comel sangat. Konsep idea dibawah ini pula amat sesuai untuk anak-anak. Barulah bersemangat nak buat kerja sekolah dan belajar kan?

Haaa! Yang ini memang cun sangat dengan Safiena yang dah kategori emak orang ini.  Mom Boss! Sudah semestinya warna pink itu sangat menyerlah. Sejuk mata memandang. Sejak Ainna dah pandai kacau barang, mami dia ni memang dah tak berpeluang nak kemas meja laptop cantik-cantik. Ada je pen mami dia hilang entah ke mana.  Hiasan comel diatas meja siap kena culik. Dibawanya ke sana ke mari. Begitulah gelagat Ainna. Nak marah pun tidak sampai hati. Bukannya tahu apa-apa. Mungkin dia nak ikut jejak langkah mami dia minat seni. InsyaAllah.

Okay, cukup untuk kali ini kita cuci mata ya. Next entry, Safiena kongsikan hiasan ‘meja ofis’ sendiri pula. Belum ada masa nak mengemas dan susun barang atas meja. Dah berselerak. See you next time dear!

Share:

safiena

Hi I am Safiena from Malaysia. Married, mother of two super-active kiddos! Loves pastel color especially PINK. Passionate with cute graphic design i.e makeover blog. Start blogging since 2008.

“Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter, and those who matter don’t mind.”
― Bernard M. Baruch

6
Leave a comment here sweetie

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
safienaAhmad SulaimanMarimar BellaSharifah Eliatul Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Sharifah Eliatul
Member
Sharifah Eliatul

Suka yang ada warna pink tu. Cantik kan..

Marimar Bella
Member
Marimar Bella

Amazing! Good things to share. Ty!

Ahmad Sulaiman
Member
Ahmad Sulaiman

Mun ada Ainna memang sikdapat nak bekemas. Hehe