in blog, decoration idea, Tips

Idea tanam pokok kaktus

at

Siapa minat bunga kaktus? Kalau pergi ke pasar minggu tempat yang pertama yang Safiena akan singgah adalah booth yang jual pokok kaktus dan orkid. Sangat cantik! Sampaikan Safiena nak borong semua. Tapi nak maintain kaktus ni agak sukar kalau tak dijaga dengan rapi. Kaktus Safiena jarang ada yang bertahan lama. Halaman yang dipenuhi pokok kaktus ni umpama mini desert. 

Okay, ada beberapa kompilasi idea bergambar yang Safiena perolehi dari  sumber Mingguan Wanita Facebook. Memang cantik dan menarik! Jom kita sama-sama buat deko macam dalam gambar dibawah. Mesti meriah laman rumah you all.

Sumber gambar : Mingguan Wanita 

Share:

safiena

Hi I am Safiena from Malaysia. Married, mother of two super-active kiddos! Loves pastel color especially PINK. Passionate with cute graphic design i.e makeover blog. Start blogging since 2008.

“Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter, and those who matter don’t mind.”
― Bernard M. Baruch

4
Leave a comment here sweetie

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
safienaanies Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
anies
Guest
anies

cantik2 kaktus ni… kalau rumah ada halaman mmg cantik tanam kaktum mcm ni…

anies
Guest
anies

kat mana ek button follow?