in blog, Commission, graphic design, random rants

Rindu nak design

at

Alhamdulillah bersua kembali setelah sekian lamanya dah tak update blog. Berbulan lamanya dek kerana sibuk menguruskan hal rumahtangga hihi.. Syukur kerana berpeluang untuk berkongsi sedikit sebanyak tentang apa yang Safiena buat sepanjang ‘bertapa’ ni.

Baru sahaja menyiapkan tempahan dari sahabat alam maya yang agak lama Safiena kenal sejak dari tahun 2013. Masa tu memang aktif berblogging dan menerima task untuk menyiapkan tempahan design. Terima kasih sis. Kalau nak tahu lebih lanjut lagi bolehlah berkunjung ke blog sis Butik Anis Tudung Bawal dan Koshibo

 

Share:

safiena

Hi I am Safiena from Malaysia. Married, mother of two super-active kiddos! Loves pastel color especially PINK. Passionate with cute graphic design i.e makeover blog. Start blogging since 2008.

“Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter, and those who matter don’t mind.”
― Bernard M. Baruch

2
Leave a comment here sweetie

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
safienarasya Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
rasya
Guest

Lawa! Blog pun lawa! Rasa hari tu datang design lain