in blog, life, random rants

Thank you Celcom!

at

Hari Jumaat yang lepas, 12 Oktober 2018 Safiena dan suami telah pergi ke pusat Celcom nak claim handphone percuma. Nasib baik ada kawan yang kerja dengan Celcom whatsapp Safiena suruh claim handphone free! Uitsss free tu!  Safiena dah lama menjadi pelanggan setia Celcom (postpaid user) selama lebih dari 3 tahun. Kalau dah lebih dari setahun dah menjadi pelanggan pascabayar dan memiliki rekod payment bersih gerenti dapat handphone percuma ni.

Alhamdulillah dapat juga pakai handphone Oppo A3s ni. Bolehlah jadi second phone Safiena. Kamera pun boleh tahan juga sebab ada Mode Portrait dan blur depth untuk front camera (selfie). Peranti ini memiliki skrin yang penuh seakan sama dengan Iphone X dengan saiz skrin 6.2″(
720×1520 pixels). Platform Operating Sytem  Android 8.1 (Oreo). Kaki gamer tu memang puas hati main game pakai phone ni. But not for me ya. 

Antara contoh gambar yang Safiena snap dengan menggunakan kamera Oppo A3s. 

Review Oppo A3s yang dipetik dari youtube. 

411 total views, 11 views today

Share:

safiena

Hi I am Safiena from Malaysia. Married, mother of two super-active kiddos! Loves pastel color especially PINK. Passionate with cute graphic design i.e makeover blog. Start blogging since 2008.

“Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter, and those who matter don’t mind.”
― Bernard M. Baruch

412 total views, 12 views today

4
Leave a comment here sweetie

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
nazrasafienaCuya Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Cuya
Guest
nazra
Guest

memang viral pasal ni kan. rata2 semua puas hati dengan phone free. yg teringin nak dapat free tu, kena lah bertukar ke celcom postpaid. hehe. tapi tak ramai yg tahu. sebab asal baca perkataan free tu je 😀